Textielfestival, museum en sprang

Gepubliceerd op 16 juni 2022 om 17:52

Met een voldaan gevoel zie ik terug op het Textielfestival Weerribben. Ik heb een heleboel mensen kennis kunnen laten maken met sprang en kunnen vertellen over mijn museum. Vanuit meerdere richtingen kwam de vraag op mij af of ik ook les geef in sprang. Tot nu toe heb ik dat nog niet gedaan, behalve dan via mijn filmpjes op mijn YouTube kanaal Sprangria. Maar intussen heb ik mijn eerste workshop voorbereid: een introductie tot sprang. Morgen ga ik deze workshop voor het eerst geven aan een groep vrouwen, die eerst mijn museum komen bezoeken. Voor deze gelegenheid heb ik ook maar even een mini-tentoonstelling sprang ingericht aan de kapstok,want de jas is morgen niet nodig.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.