Textiel Festival Weerribben

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 17:26

Dit weekend sta ik op het Textiel Festival Weerribben om sprang te demonstreren.

De afgelopen week heeft helemaal in het teken van voorbereidingen daarvoor gestaan. Ik wil de drempel om te beginnen wat verlagen, door te laten zien dat je met weinig materialen al veel kunt doen. Een frame voor sprang hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Met dat idee heb ik sprang in een doos gemaakt.

Zelfs een simpel stukje karton kan worden gebruikt als een frame voor sprang. 
Zoals ik vorige week al schreef, heb ik ook eerder gemaakte stukjes sprang nog tot werkstukken verwerkt.

Een daarvan, een dubbele sprang die ik jaren geleden heb gemaakt, heb ik nu tot kussenhoes gemaakt.

Ook de roze raamhanger is nieuw.

Behalve dit is er nog veel meer te zien aan sprang en combinaties van sprang en andere technieken.

 

 

Mijn plekje is inmiddels ingericht en ik heb al een klein beetje kunnen zien van andere exposanten. Het belooft een mooi textielgebeuren te worden. Voor meer informatie over het Textiel Festival Weerribben, zie hun website.

Mijn sprang is te vinden in de locatie MFC Dalzicht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.