Verteljurk en sprang

Gepubliceerd op 3 juni 2022 om 18:53

Mijn verteljurk is klaar!  Ik heb er toch voor gekozen om het verteljurkje eerst af te maken, ook al was dat nog wel het nodige werk. Stukje bij beetje heb ik er letterlijk een mouw aan gebreid en gehaakt. Ik ben tevreden met het resultaat. Nu heb ik naast mijn winterse verteljurk ook een luchtiger variant. Laat de bezoekers nu maar komen! Meer foto’s zijn te vinden op mijn projectpagina op Ravelry.

Nu het verteljurkje klaar is, is het de hoogste tijd om me weer te richten op sprang, want volgende week vrijdag begint het Textiel Festival Weerribben al, waar ik aanwezig zal zijn om sprang te demonstreren en een aantal werkstukken zal tonen die geheel of gedeeltelijk in sprang zijn gemaakt. Ik ben vandaag begonnen mijn sprangwerk bij elkaar te zoeken en  een lap sprang van jaren geleden te verwerken tot een werkstuk. Wat het wordt vertel ik nog even niet. Volgende week daarover meer, als ik dan tenminste nog tijd heb om te bloggen. Misschien zien we elkaar volgende week ook wel op het Textiel Festival Weerribben!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.