Vertelvoorstelling en meer

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 09:20

Volgende week woensdagmiddag, 12 juni is er weer een vertelvoorstelling van ‘Het bange vogeltje en de giftige woorden spuwende draak’. Het is nog mogelijk om bij deze vertelvoorstelling aan te schuiven. Wel graag van tevoren reserveren, zie agenda.

De afgelopen week was weer een week met van alles. Ik ben vooral druk geweest met het opstellen van een aanbod voor het komende seizoen, in samenspraak met de rest van het bestuur. Verder had ik zaterdag en zondag enkele leuke ontmoetingen op het Oranjewoudfestival. Met name het slotconcert was een waar feest. Ik had mijn schouderdraakje (ofwel geluksdraak) mee en heb daarmee gedanst van het begin tot het eind. Het was mooi om te zien hoe ik hierdoor met kinderen (maar ook wel met volwassenen)  heel gemakkelijk contact kreeg. 

Verder heb ik de cursus ‘Maak een vlinder en geef je kleding vleugels‘ deze week uitgeprobeerd op Wilma. Hierdoor weet ik nu hoeveel tijd het maken van een vlinder ongeveer kost, zodat ik het aanbod daarop af kan stemmen.
Wilma heeft haar vlinder inmiddels thuis afgemaakt en hij of zij is prachtig geworden. Later meer over deze nieuwe cursus.

De foto bij dit blog is weer een geborduurde afbeelding bij het verhaal van ‘Het dappere vogeltje en de schatkist van de draak’.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.