Vertellen en vreemde vogels

Gepubliceerd op 14 juni 2024 om 08:58

Ik mocht deze week weer een vertelvoorstelling geven en dat is voor mij altijd een feestje. Ik had leuk publiek en er was veel belangstelling voor mijn verhaal en de achtergrond daarvan. 
En: er komt nog een vervolg, want men was ook benieuwd naar het verhaal  ‘Het dappere vogeltje en de schatkist van de draak’.

Verder was ik ook deze week weer druk met het plannen voor de agenda. Ik heb namelijk een cursus ‘Vreemde vogels’ voorbereid. Daarvoor heb ik eerst zelf een viertal vreemde vogels gemaakt. Deze vogels vonden allevier een plekje op een vest dat ik dit jaar kocht op de Koningsdagmarkt. De cursus bestaat uit een serie van drie lessen, die ook los kunnen worden gevolgd. 

Binnenkort zal ik de agenda op deze website bijwerken met de nieuwe data van geplande activiteiten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.