Demonstratie sprang bij Pop-Up Heerenveen

Gepubliceerd op 23 mei 2024 om 13:40

Na de gastblogs van de drie andere bestuursleden neem ik (Ria) het stokje nu weer over, met meteen een aankondiging van een activiteit: aanstaande zaterdag, 25 mei 2024, zal ik bij de Pop-Up in Heerenveen namelijk sprang demonstreren vanaf ongeveer 10.00 uur. 
Nadat ik woensdag mijn sprang meegenomen had naar de Pop-Up, kwam de vraag of ik zaterdag ook wat te doen had…

Nu heb ik inderdaad zaterdag wel wat te doen, want ik volg op dit moment een cursus NLP op zaterdag. Gelukkig begint deze cursus pas om 16.00 uur ‘s middags, zodat ik ‘s morgens en in de vroege middag nog wel even sprang kan demonstreren. Het is zaterdag Outletmarkt in Heerenveen. Bij mooi weer zit ik buiten, anders ben ik binnen bij de Pop-Up te vinden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.