Sprang in het bos

Gepubliceerd op 16 juni 2023 om 08:59

Op een mooie zonnige middag ging ik er met de fiets op uit om een bankje in de schaduw te zoeken. In het Ketliker Skar vond ik zo’n bankje, middenin het bos.  Ik haalde de sprang, die ik speciaal voor dit doel in allerijl had opgezet, uit mijn fietstas tevoorschijn en nam plaats op het bankje, met mijn sprang. Genietend van de vogelgeluiden om me heen, bleef ik zo rustig een hele poos zitten vlechten. Toevallig kwam er ook nog een bekende langs, zodat ik nog een tijdje wat gezelschap had. 

Op de foto is het resultaat te zien van een middagje werken in het bos. Ik had geen haaknaald meegenomen (om de laatste toeren te vlechten) en had daarom ook moeilijk nog verder kunnen komen. 

Intussen heb ik deze sprang thuis verder afgemaakt en opgespannen. Het is maar een klein stukje sprang, maar alle beetjes helpen bij het maken van het grote gordijn voor in het museum.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.