Ocean drum voor ‘t Hummelhûs, zorg op maat

Gepubliceerd op 21 april 2023 om 18:12

De afgelopen week ben ik niet zo productief geweest als de vorige, want ik had de schilders over de vloer. Daardoor miste ik de concentratie om te kunnen schrijven. En ook nu, nu het schilderwerk klaar is, voel ik me nog niet weer goed in staat om te kunnen schrijven. Maar ik heb wel wat kunnen sprangen en heb zelfs nog weer een sprangfilmpje voor mijn You Tubekanaal Sprangria gemaakt. 
Het goede nieuws van deze week is echter dat mijn ocean drum een goed plekje heeft gekregen bij ‘t Hummelhûs, zorg op maat.

Deze ocean drum is een combinatie van ocean drum en snoezelkleedje. Ik had het oorspronkelijk bedoeld als cadeautje voor een verzorgingshuis, maar door personeelsverloop was het daar niet zo geschikt voor. Na enige tijd zoeken naar een goede bestemming is er dus nu uiteindelijk een mooie plek voor gevonden. 
De groep ouderen voor wie de ocean drum is bedoeld reageerde enthousiast: “Je hoort echt de zee!” en “Wat mooi”, waren enkele van de reacties.

Deze ocean drum kan tevens aan twee kanten worden gebruikt als snoezelkleedje. 
Voor de achterkant heb ik vooral gekregen gehaakte vierkantjes gebruikt. Zo hebben deze gehaakte lapjes, die nooit een deken zijn geworden, toch ook nog een mooie bestemming gekregen.

Op mijn andere You Tubekanaal (Ria Hooghiemstra) staat nog een filmpje van deze ocean drum.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.