Nesten en vogels op school

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 09:54

Een aantal door mij gemaakte nesten en kleine vogeltjes zijn even door een school in Joure gebruikt als lesmateriaal bij het thema vogels. Ik kreeg daar deze week een foto van en maakte er zelf een collage van, die een klein beetje een indruk geeft van het geheel en enkele details. Op de fotocollage is rechtsboven onder andere een eendenkorf te zien die ik heb gemaakt. Het nest met sprang vogeltje rechtsonder is ook van mijn hand, evenals het hangnest daarboven op de grote foto en nog twee kleine nesten, waarvan een met vogel, in het kistje linksonder.

Ik heb deze week ook weer verder gewerkt aan mijn sprang gordijn, ik heb een vertelvoorstelling gegeven en ik heb een begin gemaakt met het geschikt maken van deel twee van het sprookje voor het vertellen. Al met al een goed bestede week.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.