Sprang project van een cursiste

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 07:58

Deze week laat ik op mijn blog werk zien van Wilma Kamps de Kloe.

Wilma heeft bij mij enige lessen in sprang gevolgd.

Nadat ze wat geoefend had met diverse steken en patronen in sprang kant, besloot ze een lampenkapje te verfraaien met sprang.

 

Met behulp van de proefjes die ze had gemaakt konden we ongeveer berekenen hoeveel draden er moesten worden opgezet. 
Voor dit lampenkapje is gekozen voor een vrij open patroon, zodat het licht er mooi doorheen komt.

 

Ik vind het lampenkapje heel goed gelukt: Wilma heeft de basis van sprang al goed te pakken.

Ik ben trots op haar!

 

Denk je na het zien van dit mooie lampenkapje  ‘zoiets zou ik ook wel willen leren’, neem dan contact met mij op voor een afspraak of ga eerst zelf aan de slag met de filmpjes die ik heb geplaatst op mijn You Tubekanaal Sprangria. Ik raad dan de playlist ‘beginning with sprang’ aan. Voor gevorderde sprangers heb ik trouwens de afgelopen week weer twee nieuwe filmpjes geplaatst.

 

Mooie Paasdagen allemaal!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.