Gordijnen in sprang

Gepubliceerd op 24 maart 2023 om 10:53

Ik was er al voor het Textielfestival Weerribben aan begonnen: het eerste stukje van een gordijn in sprang. Tijdens het Textielfestival liet ik de bezoekers zien hoe ik op een vrije manier werk met ongelijke materialen.  Na het Textielfestival bleef deze sprang verder vrijwel onaangetast op mijn sprangraam staan, tot ik ze deze week weer op heb gepakt. Inmiddels ben ik bezig met de afwerking van dit eerste begin van een project dat waarschijnlijk nog maanden of zelfs jaren onderweg zal zijn…  zeker omdat ik tussendoor ook nog ander werk heb te doen. Maar ik denk dan maar aan het gezegde ‘elke dag een draadje maar, maakt een hemdsmouw in het jaar’. In mijn geval waarschijnlijk: ‘elke dag een paar steekjes sprang, maakt in een jaar een kwart gordijn’.  Wordt vervolgd…

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.