Sprang haarband

Gepubliceerd op 17 maart 2023 om 11:34

Op een van mijn sprangramen stond jarenlang een half afgemaakte sprang, waarmee ik geen raad wist. Deze sprang was begonnen als een van de vele proeven voor de boeken van Carol James, maar mijn opzet was niet lang genoeg voor het volledige patroon. Mijn nieuwe poging, op een ander sprangraam met langere opzetdraden, had meer succes. 
Maar wat nu te doen met mijn ‘mislukte’ proef? Ik wist het niet en dus bleef deze staan op mijn raam totdat ik het wel wist.

Toen ik de haarbanden in sprang van Sharon Wichman zag had ik echter het idee: ik kon er een haarband van maken!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb eindelijk een bestemming gevonden voor deze sprang en mijn frame is weer vrij voor een nieuwe sprang!

Wie interesse heeft in sprang raad ik trouwens van harte aan om eens een kijkje te nemen op de website ‘sprangart’ van Sharon. Het is zeer de moeite waard! Link.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.