Nieuwe struiken (2)

Gepubliceerd op 10 maart 2023 om 10:47

Gisteravond heb ik de laatste blaadjes aangezet: de nieuwe struiken voor het bange vogeltje zijn nu klaar voor gebruik. Met veel dank aan Marijke van Welzen, want het prachtige groene en bruine wolvilt dat ik van haar kreeg bracht mij op het idee om nieuwe, steviger struiken te maken voor het bange vogeltje. 

De blaadjes heb ik uit de losse hand geknipt, zodat er geen blaadje gelijk is. De nerven heb ik geborduurd met perlé garen dat ik nog had.

Voor de stammen heb ik electriciteitsdraad en hengsels van een tas omkleed met het bruine vilt.

De dunnere takken zijn gemaakt van groen tuindraad dat is omgehaakt. Dit was nog over van een ander project. 

Ik heb nog wat restjes wolvilt over. Wellicht maak ik nog eens wat meer blaadjes, die ik dan ga combineren met sprang. Want ja, ik heb ook nog steeds een sprang gordijn in de planning staan voor in het museum…

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.