Nieuwe struiken voor het bange vogeltje

Gepubliceerd op 3 maart 2023 om 10:42

Toen Marijke van Welzen me prachtig groen en bruin wolvilt aanbood, moest ik even nadenken, maar al snel bedacht ik dat dit wolvilt precies geschikt was om nieuwe struiken voor het bange vogeltje te maken.

Tot nu toe gebruikte ik hiervoor takken met kunstblaadjes, maar ik merkte dat er tijdens mijn vertelvoorstellingen hiervan steeds meer blaadjes afvielen. 
Het werd daarom tijd steviger struiken te gaan maken. En daarbij kwam het mooie wolvilt dat ik van Marijke kreeg me heel goed van pas. Groen en bruin waren precies de kleuren die ik nodig had voor het maken van de takken en blaadjes.

 

Ik zal nog veel meer takken en blaadjes moeten maken voor de struiken waar het bange vogeltje zich in kan verstoppen voor de draak, maar ik ben in elk geval al een mooi stukje op weg.

 

Wordt vervolgd.

Met dank aan Marijke van Welzen van art2wear.
Neem eens een kijkje op haar website: het is zeer de moeite waard!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.