Het vertelnest

Gepubliceerd op 4 november 2022 om 17:01

Er staat een vreemde sprang op mijn raam. Ik heb voor deze sprang een lang koord gedraaid met behulp van stroken stof. Dat heb ik stukje bij beetje gedaan, terwijl ik steeds als er weer een eindje koord klaar was dit erbij opzette op het raam. Het opzetten van deze sprang was daarom veel meer werk dan het sprangen zal zijn. 

Met zulke dikke koorden op mijn raam en een verhoudingsgewijs korte lengte, heb ik in vier toeren sprang het midden bereikt. Dit is waarschijnlijk minder dan een uurtje werk. Ik heb meerdere van zulke stukken sprang nodig, die ik dan aan elkaar zet, om de zijkant van mijn ‘vertelnest’ heen.  Ik hoop daar volgende week weer een stukje verder mee te komen.

Intussen komt ook de datum van de Verhalenavond dichterbij: 18 november is het zover, dat is vandaag over twee weken!

Ik ben tot nu toe nog de enige verteller die zich heeft aangemeld in Heerenveen. Ik hoop dat daar nog verandering in komt. Ik heb zonodig ook in mijn Vertelmuseum nog wel plaats voor een tweede verteller, die zou kunnen vertellen op de tijden dat ik niet vertel. Dus als iemand zich geroepen voelt, laat het me weten. Het thema van de verhalenavond is ‘De Ommekear’. Het is de bedoeling dat er persoonlijke verhalen worden verteld. Zie voor meer informatie de website van de Verhalenavond.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.