Vertelnest en verhalenavond

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 11:45

Het grote vertelnest is vandaag klaar gekomen. Ik heb het stuk sprang voor de bovenkant van het nest aan de onderkant met stroken stof bevestigd. Daarna heb ik de lange strook sprang, van de gedraaide koorden, rondom het nest gelegd en eveneens aan de onderkant vastgezet. Het is een behoorlijk robuust nest geworden.

Nu dit nest klaar is wordt het tijd om te bedenken wat er verder nog nodig is om het tweede deel van het sprookje te kunnen vertellen. Er zullen zeker nog een aantal attributen moeten worden gemaakt. Maar eerst komt de verhalenavond nog. Vandaag over een week is het al zover. Ik heb het makelaarsbord voor de verhalenavond al in huis: dat komt binnenkort voor het raam. Ook heb ik al een aantal uitnodigingen geschreven. Bij dezen ook de digitale uitnodiging. Ik ben heel benieuwd wie er komt en hoe vaak ik mijn verhaal zal kunnen vertellen. In principe vertel ik vrijdagavond 18 november op elk heel en half uur vanaf 19.00 uur tot en met 21.00 uur.  Wees welkom in mijn Vertelmuseum De Vlechtvogel, Lepelaarstraat 53 in Heerenveen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.