Sprang met bloemen en frivolité

Gepubliceerd op 15 juli 2022 om 18:14

De “workshop op verzoek” van vorige week heeft mijzelf een nieuw textielschilderijtje opgeleverd: bloemen op een ondergrond van sprang. Bovendien heeft het me weer teruggebracht naar mijn experimenten in frivolité. Het was weer even wennen, maar inmiddels heb ik de slag weer te pakken. 

Frivolité, in een wat vrijere vorm, is heel geschikt om in zo’n sprang met bloemen tafereeltje te worden verwerkt. Ik heb dit in het verleden ook gedaan. Ditmaal heb ik alleen een groene slinger van frivolité picotjes gebruikt, maar frivolité kan ook heel goed worden gebruikt om leuke bloemetjes te maken, zoals de oranje bloemen op dit al wat oudere werkje, dat ik vorige week in zijn geheel liet zien. Wellicht ga ik daar een dezer dagen weer eens mee aan de slag, want ik heb een prachtig inspirerend boek met frivolité. Maar eerst ga ik weer verder met sprang: voorbereidingen voor nieuwe filmpjes en spranglessen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.