Textiel Festival Weerribben

Gepubliceerd op 29 april 2022 om 14:35

De afgelopen week kwam alles even stil te liggen. Ik werd ziek en testte positief op Covid. Deze week dus geen museumbezoek en geen vertelvoorstellingen. De eerste paar dagen sowieso vrijwel niets. Geen energie en geen inspiratie. Maar langzamerhand begint de creativiteit weer te stromen en heb ik ook weer zin om wat te doen. En dat komt goed uit, want het Textiel Festival Weerribben komt er binnenkort weer aan.
Drie jaar geleden deed ik met mijn hele sprookjesbos mee aan deze fantastische kunstroute. Dit jaar zal ik opnieuw aanwezig zijn, maar nu om sprang te demonstreren en om zelf wat rond te kijken en te genieten. 

In 2020 heb ik nogal wat sprang patronen getest voor een boek van Carol James. Nu probeer ik een aantal van deze proefjes te verwerken in tassen of mogelijk ook nog andere werkstukken. Leuk om te laten zien op het Textiel Festival Weerribben. Meer informatie over dit textielfestival is te vinden op: https://textielfestivalweerribben.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.