Vogeltje breien

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 17:48

Tijdens het schrijven aan het sprookje van het dappere vogeltje en de schatkist van de draak, ontdekte ik dat ik nog een vogeltje nodig had. Daarom heb ik de breinaalden maar weer ter hand genomen en het Yil bird patroon van Mathilde Jongbloed nogmaals als basispatroon gebruikt.

De meeste vogeltjes in mijn museum zijn gebreid met dit patroon als basis. Maar ik heb bij bijna elk vogeltje wel iets veranderd aan het patroon, zodat de vogeltjes vrijwel allemaal verschillend zijn geworden. Ik denk dat het vogeltje dat ik nu heb gebreid voorlopig de laatste is, maar helemaal zeker kun je daar bij mij nooit van zijn…

Voor wie ook eens zo’n vogeltje wil breien is hier de link naar het Yil Bird patroon.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.