Van alles

Gepubliceerd op 2 februari 2024 om 08:00

Deze week was weer een week met van alles.

Vanavond, 2 februari is de Nieuwjaar Spettershow in de Rinkelbom, Zwanedrift 2, Heerenveen. Het belooft een mooi gebeuren met dans, licht en muziek te worden. De show begint om 18.00 uur, maar de deuren zijn vanaf 17.30 uur open. Er is dan ook nog even gelegenheid om naar Ingrid, Jan en mij te komen in het creativiteitslokaal. Je kunt hier je dromen voor 2024 en de wereld op een creatieve manier zichtbaar maken. 
Verder heb ik gewerkt aan de vertelling van deel twee: ik ben er weer een stukje verder mee.

Ook ben ik al bezig voor het Cultuurkans Festival, op zaterdag 17 februari, eveneens in de Rinkelbom.

Ik wil daarvoor nog iets maken om mijn Vertelmuseum meer op te laten vallen.

Ik heb daarvoor ook een paar stukjes dunne half transparante stof geverfd met mijn Inktense staafjes. Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet na drogen en fixeren, want toen ik de foto nam was het pasgeverfd. Ik hoop er volgende week iets meer van te kunnen laten zien. Ik heb in elk geval ook de naam van het vertelmuseum al uitgeborduurd. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.