Refashion vest en het aftellen is begonnen

Gepubliceerd op 8 september 2023 om 07:13

Op zolder vond ik een onafgemaakt werkstuk, dat ooit een quilt had moeten worden. Omdat ik mezelf dit werkstuk als zodanig niet af zag maken, besloot ik het deels te gebruiken om een lekker warm, maar enigszins saai vest mee op te sieren. Precies een geschikt handwerkje voor dit moment, omdat ik het nog steeds zonder bril moet stellen. Ik besloot de twee stukken bewerkt vezelvlies voor de voorkant te gebruiken en nog wat blaadjes in Margaretenspitze toe te voegen. Ook dat lukt me zonder bril.

Het borduurwerkje met de boom vond zijn plek op het achterpand.

Ik heb nog wat extra borduursteekjes toegevoegd om het mooi op het achterpand te bevestigen. Met nog een paar extra blaadjes op de mouwen vind ik het vest weer heel draagbaar geworden. Ik ben er in elk geval blij mee.

Verder is het nu aftellen tot de Kunstroute begint (16 en 17 september). Ik heb het bord al klaarstaan in de gang…

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.