Gelukt!

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 08:26

Het stond al enige tijd in mijn agenda: het museumbezoek van afgelopen vrijdag. Het was echter lang onzeker of ik het door zou kunnen laten gaan. Omdat het een bekende van me was, durfde ik het aan om het toch door te laten gaan. Mocht het halverwege toch niet gaan, dan zou ik de voorstelling zonder problemen kunnen afbreken. Gelukkig had ik die dag een iets betere dag en lukte het me om een volledige vertelvoorstelling te geven. Het was een leuke middag. Ik vond het fijn om weer eens te kunnen vertellen, na zo lange tijd en ik had in Martien en Jan (die meekwam met Martien) een fijn publiek. 
Langzaam begin ik nu ook weer een beetje op te knappen, al gaat dat opknappen minder snel dan ik zou wensen, met in september weer een aantal geplande activiteiten, zoals de Kunstroute Heerenveen (16 en 17 september).

Gelukkig duurt het nog een paar weken voor het zover is. Ik hoop dat ik dan alweer een stukje beter ben.
Mogelijk zal ik niet het volledige weekend zelf aanwezig kunnen zijn, maar ik hoop toch zoveel mogelijk ervan mee te maken. 

Op dit moment is er trouwens al werk van de deelnemers aan de Kunstroute te zien in de bibliotheek van Heerenveen.

Hieronder nog wat foto’s van vorige week vrijdag. Alle foto’s van het blog van deze week zijn genomen door Martien van der Hoeven, waarvoor dank.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.