Goede voornemens waarmaken

Gepubliceerd op 20 januari 2023 om 16:27

Alle twaalf borduurwerkjes met mijn intenties voor het nieuwe jaar zijn klaar, dat wil zeggen, het handborduurwerk is klaar. Daarna was het tijd om te bedenken wat ik ermee wou doen. Zou ik er een wandkleed van maken, een kussen, een boek of nog iets anders?

Ik heb gekozen er een boekje van te maken, en dankzij een filmpje van Paige Apgar ben ik nu aardig op weg met de pagina’s van het boekje. 

Dat filmpje gaat over het waarmaken van je goede voornemens voor het nieuwe jaar. Voor wie er belangstelling voor heeft is hier de link: https://youtu.be/clNij0yKLHs

Het bracht mij op het idee om al mijn goede voornemens nog eens verder onder de loep te nemen en dit uit te schrijven op de achterkant van elke pagina. Hierboven is het resultaat te zien van de eerste pagina, met het woord ‘rust’.
Ik heb van tekenpapier vierkantjes geknipt die iets groter zijn dan het borduurwerk. Nadat ik de randen van het tekenpapier met kleurpotloden had ingekleurd, heb ik het borduurwerkje erop gelegd en met de naaimachine vastgenaaid. Voor de achterkant kleurde ik een evengroot vierkant tekenpapier in. Daaroverheen schreef ik de tekst. 
Nu wil ik op dezelfde manier ook de andere pagina’s maken. Het is nog wel even een werkje, maar ik denk dat het wel mooi wordt.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.