Kerstwens, museumbezoek en sprang nieuws

Gepubliceerd op 23 december 2022 om 15:06

Bij dezen wil ik de lezers van dit blog graag prettige feestdagen toewensen en ook alvast alle goeds voor het nieuwe jaar!

 

En… wie nog een leuk gezinsuitje zoekt voor de Kerstvakantie, nodig ik van harte uit om een afspraak te maken voor een bezoekje aan het Vertelmuseum. 

Een vertelvoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Maar ook volwassenen vinden een vertelvoorstelling meestal heel bijzonder.

 

En verder is het winternummer van Vezel deze week uitgekomen, met daarin een artikel van mij over de sprang kant patronen van de vlechtwerksjerpen van de Noordbrabantse Schuttersgilden. Ik ben blij met het resultaat. Naast veel informatie staat er in het artikel een link naar een van de sprang kant patronen, die voorkomen op de Vlechtwerksjerpen. Dit patroon is van een zeemeermin met een vis.  

Wie er met het diagram van dit patroon niet uitkomt, kan mij om advies vragen of bij mij een of meer lessen in sprang volgen. Een les in sprang kan desgewenst worden gecombineerd met een vertelvoorstelling of rondleiding door het Vertelmuseum.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.