Het Verhalen Kunstwerk

Gepubliceerd op 2 september 2022 om 07:14

Het Verhalen Kunstwerk is momenteel in Heerenveen, als onderdeel van het Festival Overmorgen. Je kunt er luisteren naar verhalen van andere mensen, maar je mag ook je eigen verhaal vertellen. 
Ik vond het een mooie gelegenheid om mijn verhaal achter het verhaal van het bange vogeltje en de draak te vertellen. 
Ik heb dit verhaal opnieuw uitgeschreven en vervolgens met de camera aan geoefend in het vertellen ervan. Ik wist namelijk niet of het een audio- of video-opname zou worden. Het bleek alleen om een audio-opname te gaan, maar intussen had ik wel een mooie video-opname gemaakt. Ik besloot deze te publiceren en heb daarvoor een You Tube-kanaal gemaakt voor het vertelmuseum. Op dit kanaal staat ook nog een ander filmpje: een opname van een klein stukje van een vertelvoorstelling van drie jaar geleden, tijdens het Textielfestival Weerribben. 

Mijn You Tube kanaal voor het Vertelmuseum is via deze link te vinden.

Het filmpje met het verhaal achter het verhaal staat inmiddels ook op de startpagina van deze website.

En de tekst is ingesproken in Het Verhalen Kunstwerk, dat na Heerenveen nog  verder op reis gaat door Friesland. 
Ik heb overigens nog een tweede bijdrage aan het Verhalen Kunstwerk geleverd, waarbij ik uit de losse pols iets heb verteld over sprang.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.