Nog één keer dit jaar

Gepubliceerd op 22 december 2023 om 08:05

Het bange vogeltje zit al klaar en ik heb ook al wat extra stoelen en krukjes neergezet, want voor aanstaande zondagmiddag staat er nog een vertelvoorstelling gepland.

Dat is dan waarschijnlijk de laatste van het jaar. 


In de Kersttijd doe ik meestal wat andere dingen dan mijn normale bezigheden. Vorig jaar ben ik in de Kersttijd en nog een tijdje daarna bezig geweest met het maken van een textielboekje met goede voornemens voor het nieuwe jaar: twaalf woorden (voornemens) en twaalf gedichtjes, een voor elke maand van het jaar. Het filmpje daarvan staat nog op You Tube: zie link.

Wat ik deze keer ga doen, weet ik nog niet, misschien ook wel even helemaal niets…

 

In elk geval wens ik jullie allemaal mooie feestdagen toe en een goede jaarwisseling.

 

Volgende week sla ik mijn blog waarschijnlijk even een weekje over.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.